Förhandslyssna på Sam Outlaws nya album

| 2 June, 2015

Sam Outlaw, countrycroonern från Kalifornien, är en favorit för Roots & Boots. Han ingår i den exklusiva skara som har förärats den extra uppmärksamhet man får som “Artist i fokus” här på bloggen. Den nionde juni släpps hans debutalbum “Angeleno” men redan nu kan du förhandslyssna på hela albumet exklusivt på Wall Street Journals musiksida “Speakeasy“.

Debutalbum är vad det kallas men det är i ärlighetens namn en sanning med modifikation. Förutom den självbetitlade EP:n som finns på Spotify har han har faktiskt redan smygsläppt ett album. Men “Angeleno” blir det riktiga fullängdsalbumet som samlar upp några av de bästa låtarna från de tidigare två skivorna, och gör nåt ännu bättre av dem. Det är Buena Vista Social Club-Ry Cooder som har producerat (hur det kommer sig? Rys son Joachim spelar trummor i Outlaws band) och det hörs tydligare på vissa låtar än andra.

Men, lyssna själva så återkommer jag med en recension lite längre fram när skivan väl är släppt. För en tid sedan träffade bloggen Sam Outlaw i Nashville, så förhoppningsvis dyker det upp en intervju med honom framöver!

Förhandslyssna här.

Tags: , , ,

Category: BLOGG

Comments are closed.