We’re back, baby!

| 1 June, 2015

Jodå, så är det. Roots and Boots är tillbaka! Efter några månaders frivilligt (ibland behöver man en paus pga dayjob och annat) och men mest pga ofrivilligt (tråkiga IT-grejer som ni inte är ett dugg intresserade av) uppehåll är ordningen äntligen återställd. Men, låt oss inte fastna i det förgångna utan att istället ser framemot. Roots and Boots kommer att fortsätta inspirera och informera dig kring countrymusik och dess angränsade genrer på det sätt som du har vant dig vid och lärt dig älska, om du är en återkommande besökare. Om detta är ditt första besök – extra varmt välkommen! Det här är sidan där du kommer att hitta din nästa favoritartist i en genre du kanske inte visste att du gillade så mycket!

Till nästa gång – jag lämnar dig med en skön låt med ett skönt band inspelat för ett viktigt syfte. Spirit Family Reunion är ett av bloggens absoluta favoritband. Det har kanske inte synts så mycket in inläggen, hittills, men det är dagens sanning!

Hörs snart igen, keep it country!

Tags:

Category: BLOGG

Comments are closed.